Recensies Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Recensies Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe is ook te vinden op www.balanszoekenvind.nl. Daar zijn de volgende recensies te vinden:

24-10-2016
Aantal sterren: 5/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Edith heeft op onze basisschool in het kader van IPC (integraal, thematisch en creatief curriculum gericht op de creatieve en zaakvakken) tweemaal een workshop mindfulness gegeven in groep 7 en 8. Door middel van theorie en enkele oefeningen heeft ze de leerlingen kennis laten maken met mindfulness. Dat was voor veel leerlingen een eye-opener. De reacties varieerden van ” kunnen we dit niet vaker doen” en “lekker rustig” tot “ik kon me eigenlijk heel goed concentreren”. Dat heeft absoluut te maken met de rust die Edith kon overbrengen op beide groepen. Fijne persoonlijkheid die goed aansloot bij de leerlingen!

21-10-2016
Aantal sterren: 5/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Voor onze dochter een cursus gedaan het was erg leerzaam voor haar en ze vond het heel fijn. Ze heeft het nu nog wel eens over Edith..

18-10-2016
Aantal sterren: 4/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Na advies van de huisarts om een cursus mindfulness te gaan volgen ben ik bij Edith uitgekomen.Edith heeft mij stappen verder geholpen in mijn onrustige gevoel in mijn lijf.Ze neemt de tijd voor je, en gaat relaxed te werk. Na een bezoek voel je je heel ontspannen en dat merken de mensen om je heen ook meteen. Ook ik zou Edith zeker aanbevelen.

16-10-2016
Aantal sterren: 5/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Ik ben zeer tevreden over de door Edith gegeven mindfulnesstraining. De training sloot aan bij mijn verwachtingen en wensen, alle oefeningen werden goed uitgelegd, begeleid en nabesproken. Het was voor mij ideaal dat het doordat het een individuele training was zo flexibel was met de data en tijden en ook dat er tijdens de lessen meer ruimte was voor persoonlijke ervaringen en aanpassingen en daar speelde Edith goed op in. Ik kan het geleerde zeker toepassen, maar dat gaat niet vanzelf en ik zal er aan moeten blijven werken om erbij stil te staan, tijd voor te nemen etc. Gelukkig merk ik steeds als ik even minder mediteer dat dat een negatief effect heeft, dus dat motiveert om het snel weer op te pakken.

15-10-2016
Aantal sterren: 4/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Na er veel over gelezen te hebben was de basiscursus bij Edith mijn eerste echte kennismaking met mindfulness. Sinds deze kennismaking ben ik me verder gaan verdiepen in mindfulness en ik ben ervan overtuigd dat veel mensen hun voordeel kunnen doen met (vormen van) mindfulness. Edith is een warm mens en een begripvolle docent waardoor iedereen met haar de voordelen van mindfulness zal kunnen ervaren.

15-10-2016
Aantal sterren: 5/5
Geplaatst vanaf Balans Zoek&Vind
Ik was op zoek naar een cursus Mindfulness voor mezelf, om er kennis mee te maken. Met als vervolgdoel er in mijn werk mee verder te gaan. De cursus gegeven door Edith was erg prettig. Ze biedt de lessen op een structurele manier aan en past ze aan als het nodig is. Er is tijd en ruimte voor jou en dat voelt heel goed. Ik vond het erg fijn dat Edith niets opdringt, je hoeft niets te zeggen als je er niets over kwijt wil. Ik heb het als erg waardevol ervaren en ik zou Edith aan iedereen aanbevelen. Ze is kundig en toegankelijk.

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe
06-15087237 |edith@mindfulness-praktijk.nl | Wageningen

inShare

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>