Mindfulnesstrainer categorie 1

Mindfulnesstrainer categorie 1

De afgelopen anderhalf jaar heb ik met heel veel plezier de verdiepende postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer categorie 1 gevolgd. Ik ben trots te kunnen vermelden dat ik voor deze waardevolle, inpirerende en verdiepende opleiding ben geslaagd. De opleiding en het resultaat (trainer categorie 1) is niet alleen heel waardevol voor mij. Ook voor deelnemers aan de trainingen die ik verzorg, is het goed om te weten dat ze  een training gaan volgen dat kwaliteit biedt met een trainer die hiervoor is gekwalificeerd.

De Mindfulness-based Programs die ik verzorg (zoals MBSR, MBCT en Mindful Parenting, Mindfulness voor Jongeren, Mindfulness voor Kinderen) zijn gebaseerd op een samenkomen van contemplatieve tradities met wetenschappelijke inzichten op het gebied van onder andere psychologie, neurowetenschap, geneeskunde en onderwijs.

Deze programma’s nodigen deelnemers uit tot het aangaan van een evenwichtige relatie met ervaringen van het leven door bewuste vriendelijke aandacht in het nu, door zich minder te identificeren met opkomende lichamelijke gewaarwordingen, emoties en gedachten én door een open niet-oordelende houding naar alle uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Het adequaat kunnen begeleiden van Mindfulness-based Programs is een vak: het vak van mindfulnesstrainer. Van trainers van MbP’s wordt gevraagd dat ze zich blijvend verdiepen en ontwikkelen in hun vak: in de breedte, in de diepte en in al zijn diversiteit. Vanzelfsprekend is daarbij dat trainers mindfulness in hun dagelijks leven integreren.

IMG_8044

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe
06-15087237 |edith@mindfulness-praktijk.nl | Wageningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>