Workshop Mindfulness | minder stress – meer energie

Workshop Mindfulness
Minder stress – meer energie

Zit jij veel ‘in je hoofd’ en lukt het maar niet om het piekeren te stoppen? Wil je leren afstand nemen van die maalstroom aan gedachten? Wil je leren ontspannen en innerlijke rust ervaren? In deze workshop Mindfulness maak je kennis met een aantal basistechnieken mindfulness om op te laden en te ontspannen. Je leert om met aandacht aanwezig te zijn in het hier en nu.

De workshop is er op gericht om je bewust te laten zijn van alles wat zich voordoet in het hier en nu, zonder daarover te oordelen of het te willen veranderen. Met mindfulness leef je bewuster. Je leert om minder te piekeren en afstand te nemen van die maalstroom aan gedachten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. In deze workshop kun helemaal terugkomen bij zelf om daarna weer opgeladen om aan een frisse nieuwe dag / week te beginnen.

Deze workshop vindt regelmatig plaats in Wageningen. Voor aanmeldingen en meer informatie nodig ik je uit om contact op te nemen via:

  • edith@mindfulness-praktijk.nl
  • 06-15087237

IMG_20180802_070105_213

aandacht

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe
06-15087237 |edith@mindfulness-praktijk.nl | Wageningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>