1

Nieuwe podcast Mindful Leven

🎧 Nieuwe podcastalert! Ontdek de kunst van het Mindful Leven! 🧘‍♀️

Ben je op zoek naar innerlijke rust, balans en een bewustere manier van leven? Dan is mijn nieuwe podcast “Mindful Leven” perfect voor jou!

Elke week neem ik je mee op een reis naar een meer mindful bestaan. Ik begeleid je met inspirerende meditaties, bespreek boeiende thema’s en deel mijn eigen persoonlijke ervaringen op het gebied van mindfulness. 🌱✨

Of je nu een ervaren meditatiebeoefenaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar mindfulness, deze podcast is voor iedereen die een mindful leven wil leiden.

In de eerste aflevering begeleid ik een meditatie-oefening: de ademruimte. Dit is een korte oefening in drie stappen, die je helpt om uit automatische patronen te stappen en je opnieuw te verbinden met het huidige moment. Deze ademruimte kun je gebruiken als een soort barometer om bewust te ervaren hoe het op dit moment met je gaat. Je stopt heel bewust even met wat je aan het doen bent. Je neemt een paar minuten de tijd om ruimte te geven aan de ervaring van dit moment. Daarna kunt je met nieuwe, frisse energie weer verder gaan met dat wat er dan ook maar nodig is.

Klik op deze link om naar de eerste aflevering te luisteren. https://open.spotify.com/show/0hP2Vb5sK7ADslMviRr5uL

Abonneer je meteen op “Mindful Leven”, zodat je geen enkele aflevering mist.

Tag je vrienden, die ook wel wat meer mindfulness in hun leven kunnen gebruiken!

Ik ontmoet je graag bij Mindful Leven!

#MindfulLeven #PodcastAlert #InnerlijkeRust #MindfulnessJourney #Meditaties #BewustZijn #mindfulrun #mindfulcyling #mindfulwandelen

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Compassievol bewegen

Wat is jouw intentie?

Meditatie: adem en lichaam

Een oefening voor op het werk: mindful lopen

Stilte in het dagelijks leven

Gedachten zien als wolken die voorbij drijven

De kracht van stilte ervaren

Welke meditatie is jouw favoriet?

Helder waarnemen (1): gedachten zijn geen feiten

Oefenen met gevoelstonen