Mindfulness in organisaties

Uiteraard zien organisaties hun medewerkers graag gezond, geïnspireerd en met plezier werken. Professionals die binnen teams, ook onder hoge druk, goed met elkaar kunnen samenwerken. Mindfulness is daarbij een krachtige schakel. Een mindfulness­training is een wetenschappelijk bewezen effectieve manier om beter met stress te leren omgaan. Het helpt om meer focus, concentratie en veerkracht op te bouwen. Dat draagt bij aan de gezondheid van de mensen en daarmee aan de gezondheid van de organisatie

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe biedt verschillende mogelijkheden voor organisaties om mindfulness op het werk te integreren.

  • Een incompany-training: een mindfulnesstraining op maat voor de professionals van de organisatie.
  • Een workshop Mindfulness op het werk.

De basis voor Mindfulness in organisaties is het officiële wetenschappelijk onderbouwde Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)-programma.

Voor wie?
De incompany training is bedoeld voor organisaties die hun medewerkers willen helpen om beter om te gaan met (werk)stress en werkdruk, waardoor ze effectiever, efficiënter en met meer plezier kunnen werken.

Als je hierover vragen hebt, of geïnteresseerd bent in een kennismaking, dan nodig ik je uit om contact op te nemen.

De workshop Mindfulness op het werk is een bijzondere, inspirerende ervaring en daarmee zeer geschikt als bedrijfsactiviteit of een personeelsuitje,
Het kan heel waardevol en verassend zijn om samen met collega's te ervaren wat mindfulness voor jezelf, het team en het werk kan betekenen.
Daarnaast is het nuttig en zinvol om stress tegen te gaan. Uit onderzoek blijkt dat stress op of over het werk de meest voorkomende beroepsziekte in Nederland is. Ongeveer een derde van het ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkgerelateerde psychische klachten. Reden te meer om hier aandacht aan te geven. Mindfulness is daarvoor zeer geschikt!
Verder geeft een workshop Mindfulness een moment van bezinning en ontspanning. Dit geeft je nieuwe energie en veerkracht om bewust aandacht te geven aan je werk.

Voor meer informatie over de workshop, of een van de andere mogelijkheden bij
Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe, nodig ik je graag uit om contact op te nemen.

EdithTeHennepe