Workshop voor kinderen

Workshop voor kinderen

In samenwerking met Helen-Rose Joon, eigenaar van KleurenrijK, verzorg ik regelmatig workshops voor kinderen. In deze workshops komen mindfulness en creativiteit samen om kinderen plezier en ontwikkeling te bieden. Kinderen doen verschillende oefeningen in aandacht en concentratie. Dit biedt kinderen zelfvertrouwen om te kunnen zijn wie zij zijn. Met creativiteit worden zij op speelse wijze meegenomen in de verbinding van eigenheid en kunst. De combinatie van mindfulness en creativiteit wordt door kinderen en hun ouders als zeer prettig ervaren.

Inhoud:
Bij de aandachtsgerichte oefeningen leren kinderen zich beter te concentreren en ontspannen. In de oefeningen merken ze bijvoorbeeld dat er altijd heel veel gedachten zijn, maar dat je niet overal op hoeft te reageren. Dat geeft rust. Deze oefeningen zal ik begeleiden.
Wanneer de oefeningen in aandacht na de workshop regelmatig worden herhaald, zullen kinderen zich ook op andere gebieden, zoals op school, of thuis beter kunnen concentreren. De creatieve activiteiten sluiten aan bij de oefeningen in aandacht en worden begeleid door Helen-Rose Joon.

Doelgroep:
De workshops richten zich op kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot ongeveer 12 jaar.

Locatie:2015 haagsteeg 14 009
Atelier KleurenrijK van Act2support, Haagsteeg 4, Wageningen

 

Docenten:
Helen-Rose Joon (eigenaar-creatief docent van atelier KleurenrijK)
Edith te Hennepe ( eigenaar-trainer van Mindfulness Praktijk)

Inlichtingen:
via edith@mindfulness-praktijk.nl
via: mail@kleurenrijk.net

krulboom

 

 

Mindfulness Praktijk Edith te Hennepe
06-15087237 | edith@mindfulness-praktijk.nl | Wageningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>