Online mediteren

Toen corona ons leven is binnengedrongen, kon ik lange tijd geen mindfulnesstrainingen aanbieden, zoals ik dat gewend was. Online trainingen aanbieden, kon gelukkig wel. Ik ben heel blij dat ik nu ook weer ‘gewoon’ mindfulnesstrainingen op locatie kan verzorgen.

Dat neemt niet weg dat ik nu ook de voordelen van online trainingen ervaren.

Daarom bied ik nu iets nieuws aan:

 

Online mediteren: voor wie?
Online mediteren kan helpend zijn voor iedereen. Als je nog geen ervaring met mindfulness of mediteren hebt is het een laagdrempelige manier om er mee kennis te maken. Ook wanneer je al wel een mindfulnesstraining hebt gevolgd, kan online mediteren waardevol voor je zijn. Bijvoorbeeld als je een steuntje in de rug nodig hebt om te blijven mediteren, of wanneer je juist verdieping zoekt na een mindfulnesstraining,

 

Online mediteren als je nog geen ervaring hebt met mindfulness
Heb je nog geen ervaring met mindfulness, maar ben je wel benieuwd naar wat het voor je kan betekenen, dan heb ik iets nieuws voor je: Online mediteren

Online mediteren kan een mooie manier zijn om kennis te maken met mindfulness.

We gaan samen een half uur online mediteren. Je hoeft er de deur niet voor uit en je ontdekt of mindfulness helpend voor je kan zijn.

 

Online mediteren wanneer je juist al wel ervaring hebt met mindfulness

Ik hoor van mensen die een training Mindfulness hebben gevolgd, dat het op den duur best lastig kan zijn om mindfulness te blijven beoefenen. Dan kan het helpend zijn om een steuntje in de rug te hebben. Online mediteren biedt dit steuntje in de rug.
Anderen zoeken na een mindfulnesstraining juist meer, zouden graag verdieping willen van hetgeen ze in een training hebben geleerd en ervaren. Ook dan kan samen online mediteren heel waardevol zijn.

Hoe ziet online mediteren er praktisch uit?

Een online meditatie-sessie duurt ongeveer een half uur. We stellen de behoefte voor dat moment vast en mediteren samen. De eerste keer is dat een individuele sessie. Daarna kunnen het, afhankelijk van de behoefte, ook groepssessies worden. Je kunt er voor kiezen om een keer online te mediteren, maar je kunt ook vaker meedoen. Sessies kunnen flexibel worden ingepland op basis van persoonlijke wensen.

 

Voor vragen of aanmeldingen nodig ik je uit contact met me op te nemen.

EdithTeHennepe