Online mediteren

Van deelnemers uit de training Mindfulness krijg ik regelmatig de vraag hoe ze zelf nu verder kunnen gaan op het pad van mindfulness. De training stopt. Hoe nu verder? Alleen verder gaan met beoefening kan best een opgave zijn. Daarom bied ik nu iets nieuws aan:

Meditaties op Insight Timer
Alle meditaties die ik in de training mindfulness begeleid, zal ik ook gaan inspreken en plaatsen op het platform van Insight Timer. Dit is een heel fijne app, waar geen kosten aan verbonden zijn.

Naast de meditaties uit de training Mindfulness zal ik ook andere meditaties inspreken en op Insight Timer plaatsen. Ik hoop hiermee het mediteren en de positieve effecten voor een gezonder leven voor iedereen toegankelijk te maken.

Iedereen kan vanaf nu op Insight Timer op elk gewenst moment een meditatie met me doen. Doe je mee?

Je kunt ze beluisteren via de app Insight Timer. Maar je kunt ook via onderstaande links naar de meditaties gaan.

Er zijn meditaties ingesproken in het Nederlands:

  1. (3-minuten) ademruimte
  2. Zijn met de adem
  3. Met vriendelijkheid ademen
  4. Mindfulness: Zitmeditatie

En er zijn meditaties ingesproken in het Engels:

  1.  Being with the breath
EdithTeHennepe