IMG_9157

Mediteren in het park

Van harte welkom bij de podcast Mindful Leven. Mijn naam is Edith te Hennepe. Ik deel hier graag mijn inzichten en ervaringen als trainer, maar zeker ook als leerling op het pad van Mindful Leven!

Vandaag wil ik je graag meenemen naar buiten. Ik ben veel buiten, want ik voel me daar heel goed bij. Ik wandel regelmatig in een park bij ons in de buurt en vind het dan ook fijn om daar op een bankje te gaan zitten voor een korte meditatie.

Daarom wil ik jou vandaag meenemen naar buiten om daar te gaan mediteren.

Ik nodig je uit om naar een plek te gaan die voor jou bereikbaar is en waar je je op je gemak voelt. Bijvoorbeeld in de tuin, op het balkon, of misschien ook wel in een park, of in het bos, of aan zee. Kijk maar wat voor jou nu passend is. Als je dan je plekje hebt gevonden, dan luid ik zo de bel en beginnen we de meditatie.

Om de meditatie te gaan beluisteren, kun je naar de volgende link gaan:

Mediteren in het park

 

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Compassievol bewegen

Wat is jouw intentie?

Meditatie: adem en lichaam

Een oefening voor op het werk: mindful lopen

Stilte in het dagelijks leven

Gedachten zien als wolken die voorbij drijven

De kracht van stilte ervaren

Welke meditatie is jouw favoriet?

Helder waarnemen (1): gedachten zijn geen feiten

Oefenen met gevoelstonen