IMG_0330

Ontwikkelen van geduld

Ontwikkelen van geduld

🌿

In ons dagelijks leven kunnen we wel eens in situatie terecht komen, waarbij het handig is om geduldig te zijn, bijvoorbeeld als we moeten wachten in een lange rij in een winkel, bij de ingang van een festival, op het vliegveld, of wanneer we in de file staan. Dit is niet altijd eenvoudig. We zijn geneigd om automatisch (met weerstand) te reageren, als we iets niet willen. Dat is meteen voelbaar in het lichaam in de vorm van spanning, wanneer we daar bewust van zijn. De situatie wordt daar vaak niet beter van.

🌿

Wanneer we anders leren kijken naar een situatie, kan dat de situatie veranderen. Daarom is het zinvol om geduld te leren ontwikkelen. Dat gaan we in deze oefening in de podcast Mindful Leven: Ontwikkelen van geduld.

🌿

Je bent van harte uitgenodigd om deze meditatie te proberen, 👉klik dan op de link in BIO naar 🎧Mindful Leven🌿

🌿

Je kunt deze oefening op 2 manieren doen. De eerste manier is om op een rustige plek te gaan zitten en de begeleiding te volgen, terwijl je misschien visualiseert dat je ergens in een rij staat te wachten.

De tweede manier is, om de oefening daadwerkelijk te doen, terwijl je wacht in een rij.

🌿

Hoe vaker je deze oefening doet, hoe meer je leert over geduld.

🌿

#MindfulLeven #Podcast #InnerlijkeRust #Meditatie #BewustZijn #geduld #mindfulrun #mindfulcyling #mindfulwandelen #veerkracht #stress #stressrelief #stressmanagement #mindset #ademruimte #adem #aandacht #ontwikkelen #training #gezond #nu #compassie #energie #mindfulness #natureismyteacher #naturelovers #nature

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Verzachting toelaten bij piekergedachten

Vriendelijke aandacht voor veranderende ervaringen

Het is oké

Lente! Een nieuw begin.

Wat te doen als je intense emoties ervaart?

Mindful koffie drinken

Dankbaarheid brengt geluk!

Compassievol bewegen

Wat is jouw intentie?

Meditatie: adem en lichaam